forside kontakt kunderespons login
find osrustbeskyttelsenhvem er vigarantiskrøner

Frederikshavn Ålborg Erslev Viborg Herning Helsinge Humlebæk Frederikssund Jyderup Roskilde Varde Rudkøbing Outrup Struer Rudkøbing

Find din lokale Anti-Rust Ringen station her på kortet. Klik på det ønskede område og du vil finde informationer om stationen.

 

    

Hvem er vi?

Anti-Rust Ringen, som blev stiftet den 16. december 1982, er en sammenslutning af professionelle og selvstændige rustbeskyttelsescentre i Danmark, med det formål at give rustgaranti dækkende køretøjer fra personvogne til store busser og lastvogne.
Anti-Rust Ringens medlemmer er uafhængige af produktleverandører. Til gengæld forlanger vi af vore medlemmer, at de anvender produkter, som opfylder de svenske SIS-normer og behandler efter ML-metoden.

Medlemmer af Anti-Rust Ringen har opbygget en garantifond til sikring af vore kunder, således at der altid er dækning for eventuelt opståede rustskader. Midlerne i fonden fremkommer ved, at hvert enkelt center betaler et garantibeløb for hver udført garanti-beskyttelse.

Fondsmidlerne kan udelukkende anvendes til dækning af rustskader, og er således sikret mod udefra kommende krav i tilfælde af medlemsophør.Udover garantifonden har vi en reservefond, hvis midler kun vil blive anvendt i det tilfælde, at der ikke er dækning fra et centers konto. Dette er en ekstra sikkerhed for vore kunder.

Ved en eventuel rustskade vil det enkelte center vurdere rustskaden og sammen med bilejeren aftale reparationsforløbet. Anti-Rust Ringen har aldrig haft rustskader, der er videregivet til DTI eller anden instans på grund af uenighed. I forbindelse med vores interne kvalitetskontrol, har vores kunder mulighed for at få en uvildig kontrol hos FDM.

SEKRETARIAT

Bent Færge
Ahornvej 16
7470 Karup
Tlf: 2339-6721
ÅBNINGSTIDER

Sekretariatet kan kontaktes hver mandag-torsdag i tidsrummet 10-13 eller på mail: antirustringen@gmail.com
GENVEJE

Find din nærmeste station
Cookiepolitik
Persondatapolitik