forside kontakt kunderespons login
find osrustbeskyttelsenhvem er vigarantiskrøner

Frederikshavn Viborg Herning Helsinge Frederikssund Jyderup Rudkøbing Struer Rudkøbing

Find din lokale Anti-Rust Ringen station her på kortet. Klik på det ønskede område og du vil finde informationer om stationen.

 

    

Garanti
 

I Anti-Rust Ringen kan vi tilbyde dig Danmarks bedste rustgaranti. Modsat den 6 eller 8 års garanti du sikkert har på din nye bil, yder Anti-Rust Ringen's langtidsgaranti en reel sikkerhed, som du ellers kunne kigge langt efter i bakspejlet.

 


Mange års resultater med Anti-Rust Ringen's rustbeskyttelser har været så succesfulde, at vi tør tilbyde dig 30 års garanti på nye biler op til 12 måneder gamle*.

Blot forlanger vi, at din bil genbehandles hvert tredie år og eventuelt montering af inderskærme for og bag.

Kom ind og lad os skrue den helt rigtige garantiordning sammen til din bil.

Bestemmelser

1. GENNEMRUSTNINGSGARANTI

Garantien løber i antal år som anført i garantibeviset, dog maximalt 30 år fra 1. reg. dato og omfatter biler indtil 12 mdr. gamle, som rustbeskyttes efter ML-metoden i intervaller som anført. 30 års garanti KAN gives til nye biler fra 0-12 måneder gamle, 20 års garanti KAN gives til biler der er mere end 12 måneder og indtil 24 måneder gamle, 15 års garanti KAN gives til biler der er mere end 24 måneder gamle og op til 60 måneder gamle. Alle biler skal være forsynede med inderskærme, og hvis muligt monteres med bagskærmskantlister. Alle behandlinger skal foretages på bilejerens bekostning hos en Anti-Rust Ring station og dokumenteres på dette garantibevis med stempel, underskrift og garantimærke samt dato.

Garantien bortfalder, hvis ovennævnte behandlinger ikke er foretaget, eller tidsintervallerne ikke er overholdt.

2. I garantiperioden dækker garantien reparationer af rustskader (gennemrustning) på karrosseri og chassis, der er opstået fra den rustbeskyttede side af karrosseripladen.

3. Garantireparationer skal udføres på en Anti-Rust Ring station.

4. Sammenslutningen har oprettet en garantifond. Fondens midler tjener som sikkerhed for betaling af evt. garantireparationer.

GARANTIEN DÆKKER IKKE:

a. Skader som dækkes af andre fabrikanters garanti, bilens kaskoforsikring eller andre forsikringer.

b. Rustskader, som opstår på forkromede dele, lakerede dele, som ikke foreskrives behandlet efter ML-metoden, udstødningssystem, motorblok, differentiale, bagbro, forbro, styretøjsdele, herunder ophæng og bolte, benzintank, bremserør, hydraulikrør, rørgennemføringer, kofangere, tag, tagstolper samt øverste del af rudestolper.

c. Skader forårsaget af uforsigtig behandling med opløsningsmidler som f.eks. benzin, batterisyre o.s.v. Skader som er fremkaldt med forsæt eller ved grov uagtsomhed, eller skader, som har forbindelse med forhold, der er fortiet eller hvorom, der er afgivet urigtige oplysninger.

d. Skader som skyldes, at bilen har været dårligt vedligeholdt, herunder især i lakmæssig henseende, eller så misligholdt, at dette har medført øget risiko for rust.

e. Skader på steder, hvor hulrum er udfyldt med skumplast eller andre lignende materialer, som har umuliggjort rustbeskyttelse efter ML-metoden.

f. Følgeskader, værdiforringelse eller stilstandserstatning i forbindelse med garantireparation.

g. Dersom inderskærmene afmonteres bortfalder garantien på bilen.

h. Hvor producenten foreskriver, at der ikke må bores huller eller sprøjtes på grund af sikkerhedsudstyr.

LAKSKADER

Det påhviler bilejeren selv at foretage reparation af de lakskader, der opstår som følge af stenslag o.lign., samt de lakskader, der opstår omkring pyntelister, vindueslister, dørgreb, pladesamlinger o.lign.

Garantien dækker ikke de gennemrustninger, som opstår i forbindelse med nævnte lakskader.

TRAFIKSKADER O.LIGN.

I tilfælde af trafikskade el. lign. skal de udskiftede eller reparerede dele inden en måned behandles hos en Anti-Rust Ring station. Delbehandlingen skal dokumenteres på dette garantibevis med stempel og underskrift samt dato. I modsat fald bortfalder garantien.

 

SEKRETARIAT

Lene Hviid
Venøvej 1
8800 Viborg
Tlf: 2339 6721
ÅBNINGSTIDER

Sekretariatet kan kontaktes hver mandag-torsdag i tidsrummet 10-13 eller på mail: info@antirustringen.dk
GENVEJE

Find din nærmeste station
Cookiepolitik
Persondatapolitik